Nyhed

Hope DKJUCH på Roskilde 11. - 13. maj 2018

Hope har været på udstilling 11. - 13. maj 2018. Og hvilken oplevelse! Hope er nu DKJUCH, blev 3 dage BIR. Pia fik vist bedste fødselsdagsgave ever 😀. De var så seje de to!

sporprøver april 2018

Hope og Spunk har været på 3timers/400 meters sporprøver og er bestået med 3.pr. og 1. pr.

11. februar 2018 International udstilling i Fredericia

Hopes første udstilling som "voksen" (juniorklasse) gav bedste junior, bedste tæve, bedst i race, juniorcert og cert. I store ring gik hun rigtig fint! Om end hun som 9 mdr. og 11 dage gammel ikke helt holdt distancen i den samlede terriergruppe. Helt fair! Hold da op hvor vores lille maskot gjorde det godt! Vi er så stolte af hende. 

Efterår og vinter 2017

Vi har i efteråret og vinteren brugt meget tid på at få vores lille nye maskot ind i vores lille familie :). Hun har taget alle med storm - godt på vej til verdens sødeste tysker. Og selvfølgelig den smukkeste :D

B-prøve 7. maj 2017

Spunks debut i åben klasse gav en flot 2. pr. på en særdeles svær åben klasse. Så vi kan kun være MEGET tilfredse med Frække Fredes indsats :)

Uoff. WT på Lolland 22. april 2017

Pia og Shake var så seje og blev 3. vinder i begynder klasse på den uofficielle wt på Lolland.

Myre er parret med Shake marts 2017

Myre er parret med Shake. Vi venter spændt... og HÅBER på hvalpe omkring 10. maj 2017.

Smuk vinterskovtur februar 2017

De fire frække nyder vinterskoven! Et kort øjeblik sad de oven i købet stille :)

Haraldsted Sø januar 2017

Smuk vintereftermiddag på søbredden. Så blev det alligevel vinter.

Unghundemesterskab 2016

Spunk og Shake var begge meldt til unghundemesterskab 2016.

Spunk gik rigtig fornuftigt igennem dagens første 5 poster med 16,15, 20, 18 og 15. Kræfterne rakte desværre ikke til semifinaleposten på post 6 sidst på eftermiddagen. En fantastisk dag med Spunk som leverede rigtig fint arbejde. En indsats, som gav en 1. pr. på en dag fyldt godt op med udfordringer.  

Desværre måtte vi trække Shake, som fik en øjenskade dagen før. Shake er nu opereret, og øjets hinder ligger rigtigt og heler fint op. Heldigvis! 

Spunk og Shake debutterer på markprøve i Vigsø juli 2016

Shake og Spunk debutterede i Vigsø på B-prøve og workingtest den 23. og 24. juli 2016. Begge drenge tog debutten i stiv arm, og fik 3. pr. i begynderklassen på B-prøven og bestod begge begynderklassen i workingtest om søndagen. Vi var meget tilfredse med deres indsats!

Myre og Basse leverede også begge fine præstationer i vinderklasse, hvor Myre bestod vinderklasse på søndagens workingtest. 

Maj 2016

Den sidste uge i maj 2016 er blevet en historisk uge i kennel hunter. Ugen bragte 2 vinder placeringer i åben klasse wt og en 1 pr. åben klasse B til Basse. Myre gennemførte sin første vinderklasse på markprøver B hvor hun manglede kun 7 point for at komme i finalen og gik en fornuftig vinderklasse i wt, desværre med et 0 på den ene post på Lolland. De to gule drenge Shake og Spunk fik deres brugsprøver og er dermed nu kvalificeret til at træde poter i markprøvesystemet. 

De gule drenge i København

Spunk og Shake var med i København og tog strøget fyldt med alle mulige mennesker, Storkespringvandet og en tur på Café så let og lige til. En fornøjelse at se hvordan de bare tager alt i stiv arm! 

Konditionstræning :)

Svømmehallen er god underholdning og fantastisk måde at træne hundenes fysik og kondition. De ELSKER det!

Shake og Spunk har fået A og 0 :)

Vintertræningen med de to små drenge

Novemberdag

Myre og Basse i novemberskoven :)

3 generationer

Tre generationer: mormor Trunte (2.tv), mor Lakrids (tv), sønnike Shake (th) og Spunk.

| Svar

Nyeste kommentarer

26.11 | 17:02

PS. HFB alias Mickey har det rigtig godt, er sund og rask, en rigtig glad hund, der ikke lader sig mærke af sin alder ❤ Vi skal til Skue i Køge d. 5 dec 2021

26.11 | 16:57

Kunne mon du sende mig, hvalpebillederne af Hunter Fox Boy og hans 2 søskende. Du var midt i din flytning dengang, vi snakkede sammen, for læænge siden. 🐾🐾❤

26.11 | 16:44

Hej Pia, En lille hilsen fra Fox Hunter Boy ❤ (fra 20 maj 2005)
Vi er så taknemlige, for at fået verdens bedste hund fra dig. Har lige et gammelt spørgsmål

13.05 | 20:12

Vi havde æren af at lære Lakrids at kende, da vi lånte hende i en periode. Ja, hun var en god familiehund.